Το studios Dimitra βρίσκεται στην Τορώνη Σιθωνίας Χαλκιδικής και διαθέτει 12 studios & διαμερίσματα μπροστά στην θάλασσα. Προσφέρει ιδανική λύση διαμονής σε μία απο τις ομορφότερες θάλασσες και παραλίες της Χαλκιδικής.

Παροχές του Dimitras Studios

Το studios Dimitra βρίσκεται στην Τορώνη Χαλκιδικής και διαθέτει 12 studios μπροστά στην θάλασσα.

Για εσάς που δεν έχετε επισκεφτεί την Τορώνη θα πρέπει να γνωρίζετε ότι διαθέτει μία από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής.

Τα studios μας είναι ιδανικά για οικογενειακές και ήρεμες διακοπές, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο ή μεταφορικό μέσο ούτε για το μπάνιο σας στην παραλία αφού βρισκόμαστε ακριβώς μπροστά στην υπέροχη παραλία της Τορώνης ούτε για τις καθημερινές σας προμήθειες αφού παράπλευρα των studios διαθέτουμε ένα πλήρως οργανωμένο super market με κρεοπωλείο, πρατήριο άρτου, τσιγάρα και εφημερίδες και περιοδικά.

Για εσάς που έχετε παιδιά, ακριβώς μπροστά μας και σε απόσταση 30 μέτρων δίπλα στην θάλασσα υπάρχει παιδική χαρά και γήπεδα μπάσκετ.

Επίσης διαθέτουμε κλειστό parking για τους ενοίκους μας.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι….

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα & studios του συγκροτηματός μας είναι σε θέση να σας προσφέρουνε μια ιδανική και άνετη διαμονή σε άκρως οικονομικές τιμές.